se fierbe pieptul de pui se taie fasii si se pune la scurs, castravetii de tai marunt cubulete si se pun la scurs,ciupercutele se pun la scurs. dupa ce sau scurs pieptul de pui si castravetii acri se pun intr-un castron si se adauga maioneza, patrunjelul ,sarea si piperul se amesteca si se tine la frigider cca.1 ora .Pofta buna

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii