Se pune pieptul de pui la fiert.In acest timp putem lua maslinele iar 50 de grame le punem de-o parte,cu restul urmand a le scoate samburii si a le trece prin masina de tocat.Castravetii in mod analog se iau si se trec prin masina de tocat(desigur oprind unul-doi pentru design)
Dupa ce s-a fiert pieptul de pui si acesta se trece prin masina de tocat si se amesteca cu maslinele tocate si cu castraveti tocati.Se pune maioneza peste , se amesteca bine si se pune in farfurii.
Cu castraveti si maslinele ramase putem sa ornam salata (fie punem masline si taiem feliute subtiri de castravete facand o floare frumoasa fie taiem castraveti rondele si ii facem ca pe niste fluturasi)
Secret: la ornat se pot folosi si alte muraturi
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii