Mai intai prepari maioneza: galbenusul fiert il treci printr-o sita fina, il amesteci cu cel crud, pui un praf de sare si alternativ, ulei, zeama de lamaie si apa. Trebuie sa iasa o maioneza mai acrisoara si fluida.
Pieptul de pui il tai felii subtiri si le prajesti usor, fara ulei intr-o tigaie antiaderenta. Tai feliile de carne in suvite subtiri. Salata verde o speli bine o lasi la scurs si o tai suvite mai groase. Pui la scurs porumbul din conserva. Amesteci maslinele, porumbul, pieptul de pui, salata (la sfarsit) si maioneza sare si piper daca mai e nevoie. O prepari neaparat putin inainte de a o aduce la masa.
Chiftele in aluat de bere. Pregatim chiftelutele amestecand carnea cu oul, ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, painea...
Chiftele in aluat de bereDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii