Se fierbe foarte bine pieptul de pui, se desoseaza si se taie marunt marunt. Dupa ce se taie , pentru a nu ramane mare se ia intre degete si se despart fibrele . Gogosarul se taie in fasii subtiri apoi marunt ; la fel se procedeaza si cu patrunjelul. Se amesteca pieptul de pui taiat fin cu maioneza , se amesteca bine si se incorporeaza gogosarul si patrunjelul.Se condimenteaza dupa gust. Acest fel de salata merge foarte bine ca aperitiv rece , intinsa pe feliute mici de paine . Se pot orna cu fasii de gogosar sub forme diferite pentru un aspect mai aratos.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii