Se fierbe pieptul de pui, se desoseaza si se taie marunt marunt. Ciupercutele se scot din conserva , se mai fierb cam 10 min , apoi se tai bucatile prea mari. Porumbul se fierbe si el tot cam 10 min in apa cu un varf de sare. Intr-n bol se pune puiul taiat , porumbul si ciupercile , se adauga maioneza si sare si se amesteca bine pana se incoporeaza tot . Se serveste alaturi de crutoane de paine copate la cuptor.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii