Radem coaja si stoarcem sucul de la 2 portocale. Amestecam sucul de portocala cu otetul, zaharul, uleiul, galbenusul si tarhonul tocat. Condimentam cu sare si piper. Batem cu telul totul pana obtinem un sos omogen.
Carnea de pui o taiem fasii, o punem intr-un vas si turnam peste ea sosul, acoperim si dam la frigider o ora.
Curatam de coaja celelalte 2 portocale si le taiem in felii mai groase.
Taiem frunzele de la o andiva (cele care nu sunt amare) nu foarte marunt si nucile.
Cu frunzele celeilalte andive ornam farfuria si asezam peste ele pieptul de pui cu sosul, apoi feliile de portocala, nucile si frunzele de andiva taiate.
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii