Salata de pui cu portocale si tarhon

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 portocale,
  • 2 crengute de tarhon,
  • 2 linguri otet,
  • 1 lingurita zahar,
  • 5 linguri ulei,
  • 1 galbenus fiert,
  • 1 piept de pui fript,
  • 2 andive,
  • 50g nuci.

Mod de preparare

Radem coaja si stoarcem sucul de la 2 portocale. Amestecam sucul de portocala cu otetul, zaharul, uleiul, galbenusul si tarhonul tocat. Condimentam cu sare si piper. Batem cu telul totul pana obtinem un sos omogen.

Carnea de pui o taiem fasii, o punem intr-un vas si turnam peste ea sosul, acoperim si dam la frigider o ora.

Curatam de coaja celelalte 2 portocale si le taiem in felii mai groase.

Taiem frunzele de la o andiva (cele care nu sunt amare) nu foarte marunt si nucile.

Cu frunzele celeilalte andive ornam farfuria si asezam peste ele pieptul de pui cu sosul, apoi feliile de portocala, nucile si frunzele de andiva taiate.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti
Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon
Orez cu lapte

Orez cu lapte

Reteta de orez cu lapte. Orez cu lapte reteta simpla si rapida. Retete de deserturi cu orez. Retete rapide.

Orez cu lapte
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise