Radem coaja si stoarcem sucul de la 2 portocale. Amestecam sucul de portocala cu otetul, zaharul, uleiul, galbenusul si tarhonul tocat. Condimentam cu sare si piper. Batem cu telul totul pana obtinem un sos omogen.
Carnea de pui o taiem fasii, o punem intr-un vas si turnam peste ea sosul, acoperim si dam la frigider o ora.
Curatam de coaja celelalte 2 portocale si le taiem in felii mai groase.
Taiem frunzele de la o andiva (cele care nu sunt amare) nu foarte marunt si nucile.
Cu frunzele celeilalte andive ornam farfuria si asezam peste ele pieptul de pui cu sosul, apoi feliile de portocala, nucile si frunzele de andiva taiate.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii