Se spala puiul si se pune la fiert impreuna cu ceapa si morcovul curatate dar lasate intregi.Se adfauga un varf de lingurita de sare.Cand carnea este gata se scoate si se lasa la racit.Se taie cubulete.Se da cascavalul pe razatoare la fel si telina pe care o stropesti cu zeama de lamaie.Se prepara maioneza din 2 galbenusuri fierte si unul crud, ulei ,sare zeama de lamaie si la sfarsit smantana.se stoarce telina de zeama se amesteca cu pieptul de pui si maioneza.Se potriveste de sare si piper Dupa ce se aseaza intr-o salatiera se presara peste ea cascavalul ras.Se orneaza cu masline si patrunjel.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii