Pieptul de pui de pune la fiert in apa cu sare dupa care atunci cand s-a fiert se scoate, se lasa la racit si se taie in cubulete, punandu-se un strop de ulei de masline pe el.
Se taie ceapa rosie julien, ardeiul si rosiile cubulete, se adauga branza taiata bucatele mici, se pune rucola si se amesteca, se sareaza, iar dressingul se face din amestec de ulei de masline, lamaie si otel balsamic.
www.reteteleluisupernico.blogspot.com
Pofta Buna,

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii