Salata de rosii cu fasole boabe

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • rosii 1kg
  • fasole veche fiarta 250g
  • ceapa verde 1 legatura
  • patrunjel 1 legatura
  • busuioc citeva frunze
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • aceto sau otet mere

Mod de preparare

Rosiile se curata si se taie in bucati nu prea mici. Eu prefer rosii de mai multe dimensiuni, culori. Se pun in castron si se amesteca cu sare cu mana prin stoarcere usoara. Se adauga uleiul, piperul si aceto. Se amesteca iar. Se taie marunt ceapa verde patrunjelul si busuiocul. Se adauga si se amesteca.

Acum ar trebui sa fie o cantitate mare de suc. Adaugam fasolea veche fiarta si scursa foarte bine. Se amesteca si se serveste.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise