Se amesteca mustarul cu uleiul si otetul, adaugand cate un praf de sare si piper, frecandu-se pana cand se omogenizeaza perfect. Sosul rezultat se toarna in salatiera peste rosiile curatate si taiate in felii rotunde. Se scutura usor salatiera, astfel incat rosiile sa fie acoperite toate de sos apoi se lasa la rece sa se patrunda,timp de cel putin o ora si cel mult cinci
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii