autor:

Fara foto

» » Salate

Salata de rosii si ardei grasi cu maioneza picanta

Autor: Diana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Diana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 iunie 2009

Ingrediente
Rosii tari (1/2kg), ardei grasi (1/2kg), cepe (2), masline (100g), sos picant (1 pahar).

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Rosiile se taie felii rotunde, ardeii se taie fidea, ceapa pestisori. Se amesteca si se toarna deasupra sosul picant. Se garniseste cu masline.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de rosii si ardei grasi cu maioneza picanta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
Salata de spanac, branza de capra si capsune

Salata de spanac, branza de capra si capsune

1. Spalati spanacul si capsunele bine, apoi lasati-le la scurs. Taiati capsunele in sferturi, taiati

3 voturi    3 comentarii
5 min
Salate reci
Salata

Salata"Trandafiri"

1.Morcovii fierti si carnea de pui, fierta,se taie cubulete. Ciupercile feliate si ceapa tocata se

14 voturi    7 comentarii
30 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • Rosii tari (1/2kg)
  • ardei grasi (1/2kg)
  • cepe (2)
  • masline (100g)
  • sos picant (1 pahar).

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate reci

Salata de praz cu stafide, mere si maioneza Salata de praz cu stafide, mere si maioneza

Se spala prazul si se taie in rondele subtiri. Stafidele se pun la macerat in apa, vin alb demisec sau coniac. Se curata merele si

0 voturi    0 comentarii
15 min
Salate
Salata in straturi pentru iarna Salata in straturi pentru iarna

Se curata verzele de primele foi, apoi se toaca fideluta, fin. Se freaca fiecare varza tocata in parte, cu sare grunjoasa. Morcovul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Salata de spanac, branza de capra si capsune