Rucola curatata,spalata,se pune in castron apoi se adauga,felii de portocale curatate de coaja si pielita,felii de pulpa de avocado,felii de oua fierte,pieptul taiat julien,cubulete de branza,miez de nuca taiat cu cutitul,putina sare(nu exagerati,pentru ca si branza are sare),zeama de portocala sau otet de mere pentru cine doreste,se amesteca totul bine iar la sfarsit se picura putin ulei de susan.
Se serveste in boluri,ornata cu felii de oua si de portocale

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii