1.Se spala scoicile in mai multe ape.
2.Intr-o tigaie cu margini inalte,se incinge margarina si se caleste ceapa si usturoiul bine tocate.Se adauga vinul alb ,apoi scoicile, se acopera tigaia si se lasa sa fiarba 4-5 minute, pana ce scoicile se deschid.Se scot scoicile din tigaie, se indeparteaza cochiliile si se pun din nou in tigaie.
3.Se prepara sosul vinegreta: se curata si se toaca marunt ceapa.Se pune apoi in salatiera , se adauga arpagicul tocat,iaurtul, mustarul,uleiul de masline,se amesteca bine si se pune sosul la rece.
4.Se spala spanacul ,se pune la scurs si se taie in fasii.Se amesteca usor spanacul cu compozitia de scoici si cu sosul vinegreta.
5.Se imparte salata pe 4 farfurii, punandu-se sub forma de cupola, se decoreaza cu felii de pere si cate o rosie cherry ,taiata in doua.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii