1.Se spala scoicile in mai multe ape.
2.Intr-o tigaie cu margini inalte,se incinge margarina si se caleste ceapa si usturoiul bine tocate.Se adauga vinul alb ,apoi scoicile, se acopera tigaia si se lasa sa fiarba 4-5 minute, pana ce scoicile se deschid.Se scot scoicile din tigaie, se indeparteaza cochiliile si se pun din nou in tigaie.
3.Se prepara sosul vinegreta: se curata si se toaca marunt ceapa.Se pune apoi in salatiera , se adauga arpagicul tocat,iaurtul, mustarul,uleiul de masline,se amesteca bine si se pune sosul la rece.
4.Se spala spanacul ,se pune la scurs si se taie in fasii.Se amesteca usor spanacul cu compozitia de scoici si cu sosul vinegreta.
5.Se imparte salata pe 4 farfurii, punandu-se sub forma de cupola, se decoreaza cu felii de pere si cate o rosie cherry ,taiata in doua.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii