Scrumbia curatata se lasa in apa cu otet 6-7 ore sa se desareze. Cartofii se fierb in coaja si dupa ce s-au racit se crata se curata si se taie felii. Ceapa se coace necuratata, se curata si se taie solzisori. Ardeiul se taie feli subtiri ca taietei. Rosiile se curata de seminte si pielita si se taie cubulete. Se amesteca toate cu un sos preparat din ulei, otet, sare si piper.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii