Salata de sfecla

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • sfecla rosie,
  • ulei,
  • otet,
  • sare,
  • piper.

Mod de preparare

Sfecla se coace la cuptor, intorcand-o astfel incat sa se patrunda pe toate partile. Dupa aceea, se curata si se taie felii de cel mult o jum de cemtimetru. Se sareaza, pipereaza, se toarna ulei si otet si apoi se amesteca. De cele mai multe ori se adauga si hrean ras, frecat cu putin otet. Cel mai bine merge la fripturile reci.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor