Sfecla se coace la cuptor, intorcand-o astfel incat sa se patrunda pe toate partile. Dupa aceea, se curata si se taie felii de cel mult o jum de cemtimetru. Se sareaza, pipereaza, se toarna ulei si otet si apoi se amesteca. De cele mai multe ori se adauga si hrean ras, frecat cu putin otet. Cel mai bine merge la fripturile reci.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii