Sfecla rosie se spala si se pune la fiert in coaja 45 de minute( dupa ce apa a inceput sa fiarba).
Se curata de coaja si se lasa sa se raceasca, apoi se da pe razatoarea mare.
Se pune intr-un bol si se adauga sarea, chiminul, uleiul de masline, otetul balsamic si usturoiul trecut prin presa de usturoi.
Se amesteca bine si se decoreaza cu masline negre.
Se serveste ca salata la fripturi, sosuri.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii