Spanacul se spala foarte bine in cateva ape,se scurge,se taie fasii subtiri si se amesteca cu rosiile taiate cubulete,ardeiul taiat fasii subtiri sau cubulete,castravetii taiati rondele,ceapa si usturoiul tocate marunt , mararul verde tocat foarte fin.
Deasupra se va turna dressingul preparat din zeama de lamaie,otet de mere sau otet balsamic,piper,sare,busuioc dupa gust si se va amesteca usor cu mana sau cu lingura.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii