Se spala spanacul, se opareste cu apa clocotita, in care sa pus si sare, apoi se scurge si se pune intr-o farfurie. Se prepara sosul din ulei amestecat cu doua linguri zama de lamie, sare si piper si se toarna peste spanac. Se fierbe ouale rascoapte, se taie sferturi si se aseaza peste sos.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii