Sparanghelul se curata, apoi se fierbe in apa cu putina sare. Cand s-a inmuiat, se scoate, se scurge si se lasa pana se mai raceste, apoi se toarna peste el un dressing din ulei, otet, sare si piper si se amesteca bine. Dupa ce se toarna peste sparanghel, nu se mai amesteca.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii