Speli stafidele si smochinele si le inmoi in putina apa.Le lasi sa stea 12 ore.Apoi le scurgi de apa si le toci prin robotul de bucatarie.Adaugi merele rase de coaja si taiate sub forma de cubulete, scortisoara si zaharul.Amesteci totul bine, apoi adaugi frisca si amesteci usor.
Poti opri cateva smochine sau stafide pt ornat salata.
Servesti imediat!
Pofta Buna!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii