Se dau pe razatoarea foarte fina telina si morcovii, apoi se sareaza si se pun deoparte. Merele se dau prin razatoarea normala si se stropesc cu putin suc de lamaie (pentru a nu se innegri). Se lasa deoparte legumele. Din galbenus fiert, galbenus proaspat, mustar, putin suc de lamaie si ulei se face o maioneza. Se storc foarte bine legumele (pentru a nu se taia maioneza) si se adauga la maioneza amestecand.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii