Salata de ton cu fasole verde Tradaro

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * 120 g ton in ulei(conserva)
  • * 300 g fasole verde
  • * 1 ceapa de apa
  • * 1 plic Knorr Salad Dressing Mediteranean
  • * 3 linguri ulei de masline
  • * 3 linguri cu apa
  • * frunze de busuioc
  • * 1 lingura maioneza din usturoi a la Tradaro
  • * 1 lingura frunze de patrunjel verde
  • * 2 linguri otet balsamic alb
  • * sare
  • * piper negru praf

Mod de preparare

- Fasolea se taie in bucatele potrivite pentru servit, se pune la fiert in apa fierbinte cu un praf sare si cand s-a inmuiat se scurge de apa si se pune in salatiera sa se raceasca.

- Tonul se scurge bine de ulei si se framanta cu furculita si se pune peste fasole. Se adauga ceapa de apa taiata Juliene.

- Se adauga 1 plic Knorr Salad Dressing Mediteranean care se dizolva intr-un bol cu 3 linguri de apa si 3 linguri cu ulei de masline in care se mai pune maioneza din usturoi a la Tradaro, frunzele de patrunjel verde tocat marunt, otetul balsamic alb, sare, piper negru praf dupa gust.

Se orneaza cu frunze de busuioc verde si se serveste dupa dorinta.

Se adauga un pic de suflet.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise