autor:

Fara foto

» » Salate

Salata de ton cu legume

Autor: Matomy (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 05 iunie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Matomy (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 05 iunie 2011

Ingrediente
500g-cartofi, 200g-castraveti, 100g-ridichi, 200g-ton de la conserva in ulei vegetal, 50g-merar, 50ml suc de lamiie, 1 salata verde, 250g-maioneza

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Cartofii se fierb,se racesc si se taie bucati medii.
Castavetele se taie rondele.
Ridichile se taie in 8 fecare.
Conserva de ton se adauga dupa ce s-a scurs.
Toate incredientele se amesteca ca maioneza si sucul de lamiie.
Se serveste rece dupa ce se aseaza pe 2 foi de salata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de ton cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
Salata de fasole uscata

Salata de fasole uscata

Fasolea se alege,se spala si se tine la inmuiat o noapte sau macar cateva ore. Fasolea se opareste

47 voturi    15 comentarii
40 min
Salate reci
SALATA DE OUA

SALATA DE OUA

Ouale fierte de regula mai tari,se taie in sferturi si se aseaza pe un platou sau intr-un castron. Separat

51 voturi    13 comentarii
25 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 500g-cartofi
  • 200g-castraveti
  • 100g-ridichi
  • 200g-ton de la conserva in ulei vegetal
  • 50g-merar
  • 50ml suc de lamiie
  • 1 salata verde
  • 250g-maioneza

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate reci

Salata de praz cu stafide, mere si maioneza Salata de praz cu stafide, mere si maioneza

Se spala prazul si se taie in rondele subtiri. Stafidele se pun la macerat in apa, vin alb demisec sau coniac. Se curata merele si

0 voturi    0 comentarii
15 min
Salate
Salata in straturi pentru iarna Salata in straturi pentru iarna

Se curata verzele de primele foi, apoi se toaca fideluta, fin. Se freaca fiecare varza tocata in parte, cu sare grunjoasa. Morcovul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Salata greceasca