autor:

panseluta

» » Salate

salata de ton cu maioneza

Autor: panseluta (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: panseluta (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 februarie 2010

Ingrediente
2 buc trunchi de ton alb, maioneza dupa pofta, 5 catei de usturoi marisori, zeama de la 1/2 lamaie, sare, din belsug, patrunjel tocat

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

7 voturi

Mod de preparare

-se fierbe trunchiul de ton in apa cu 2 frunze de dafin,boabe de piper,rozmarin
-dupa ce s-a racit pestele se dezoseaza,despieliteaza si se rupe in bucatele
-se prepara maioneza dupa pofta fiecaruia
-se amesteca pestele cu maioneza,usturoiul zdrobit,sare,piper,zeama de lamaie si patrunjel
Daca ti-a placut reteta noastra "salata de ton cu maioneza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate cu peste
Salata moldoveneasca de surimi

Salata moldoveneasca de surimi

Se tai ardeii bastonase mici, ceapa verde marunt, surimi bucatele mici. Se pun intr-o tigaie cu

21 voturi    10 comentarii
30 min
Salate cu peste
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

8 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine):

    Am folosit ton din conserva,am stors bine de ulei,am amestecat cu maioneza,usturoi pisat.Este o pasta excelenta pt sandviciuri in bagheta,peste pun ceapa,rosii si salata verde.Ce bunatate!!!!!!!!!!!!

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • panseluta

    panseluta (Chef de cuisine) , 25 februarie 2010

    daca o faci cu ton din conserva pune-i si ceapa maruntita.

  • panseluta

    panseluta (Chef de cuisine) , 15 februarie 2010

    simpla si foarte gustoasa,merita s-o incercati

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 14 februarie 2010

    Asta da salata de ton ! Asa imi place si mie...

    • Fara foto

      panseluta , 13 februarie 2010

      ma bucur ca va place ,e o reteta simpla si buna

    • flory avram

      flory avram (Chef de cuisine) , 10 februarie 2010

      Delicioasa salata de ton,felicitari!

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 09 februarie 2010

      Foarte buna salata cu ton.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 februarie 2010

      Imi place tare mult...si eu o prepar asemanator...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

7 voturi

Ingrediente

  • 2 buc trunchi de ton alb
  • maioneza dupa pofta
  • 5 catei de usturoi marisori
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • sare, din belsug
  • patrunjel tocat

Raporteaza reteta

Retete
de panseluta
zucchini slice-felia cu dovlecei

zucchini slice-felia cu dovlecei

Se spala bine dovlecelul/zucchini si se taie in 2 pe lungime si apoi in felii nici prea groase nici

8 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Prajitura Mimoza

Prajitura Mimoza

Reteta asta o am din caietul de prjituri a mamei mele.pare complicat,dar nu este. -Se framanta ingredientele

21 voturi    5 comentarii
2h
Prajituri
rulada cu spanac

rulada cu spanac

intai se pregateste umplutura,calind ceapa,apoi se adauga spanacul,branza rasa si mararul tocat.se

3 voturi    5 comentarii
2h
Aperitive

panseluta (Chef de cuisine)

daca o faci cu ton din conserva pune-i si ceapa maruntita.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate cu peste

Barcute de andive umplute cu salata exotica Barcute de andive umplute cu salata exotica

Spalam andivele, curațăm primele frunze si scobim cotorul apoi punem andivele în apă pentru circa 10 minute. Curățăm rodia

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Raci de Dunare fierti Raci de Dunare fierti

Se pune o oala de apa cu sare si legumele deshidratate sa fiarba, iar cand da in clocot, se arunca racii spalati bine inante cu apa

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
HERING MARINAT CU CEAPA ROSIE