Preparam mai intai sosul astfel: radem coaja de la portocala si sucul il stoarcem intr-un vas. Adaugam peste sucul si coaja rasa de portocala mustarul, otetul si uleiul (daca doriti puteti adauga si uleiul de la conserva de ton). Condimentam cu sare si piper si batem bine cu un tel pana la omogenizarea sosului.
Amestecam sosul cu tonul si aranjam totul cat mai estetic pe un platou rotund. La final presaram putin patrunjel tocat si ornam cu frunze de patrunjel.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPrajitura cu foi de napolitana si crema de cacao. Un desert fara coacere, usor de facut, perfect pentru orice ocazie....
Prajitura cu foi de napolitana si crema de cacao . Un desert fara coacere, delicios si usor de facutDescopera o reteta rapida, economica si delicioasa de tocanita simpla de vinete. Perfecta pentru o masa sanatoasa, aceasta...
Tocanita simpla de vinete. Reteta rapida, economica si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii