Se fierb ouale, se spala rosiile si salata, rosiile se taie felii, iar frunzele de salata se asaza intr-un castron. Ouale se curata si se taie felii, apoi se strecoara porumbul si tonul si se amesteca cu rosiile si ouale. Sosul se prepara astfel: se curata ceapa si usturoiul, se spala mararul si toate se taie marunt, se amesteca cu iaurtul si mustarul si potrivesti la gust cu sare si piper.
Se pune sosul peste tonul amestecat cu celelalte ingrediente, omogenizezi salata, o asezi in bol peste salata verde si se orneaza cu rosii, ardei taiati fasii si marar tocat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii