autor:

kok miori

» » Salate

Salata de vara

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 iunie 2010

Ingrediente
frunze de salata, 3-4 rosii taiate felii subtiri, 3-4 castraveti taiati rondele, 1 ceapa mare taiata solzi subtiri-preferabil una rosie, brinza telemea 28% grasime, 3-4 linguri ulei de masline

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Se spala bine frunzele de salata si se usuca dupa care se taie in fisii subtiri.
Celelalte ingridente vin si ele taiate si se pune totul intr-un bol si se amesteca usor,se adauga uleiul de masline si masline negre si laurma se adauga 200 gr de brinza taiate cuburi si se amesteca totul impreuna.Este bine de mentinut 10 minute la frigider ca gusturile sa se impreuneze si dupa aceea se poate servi cu bagheta alba.Cui ii place poate adauga putin patrunjel proaspat si putin marar proaspat tocat.Este minunata pentru zilele calde de vara.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de vara" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
Salata multicolora de vara

Salata multicolora de vara

Mod de preparare: Se taie toate legumele,marul si ouale cuburi,sfaramam tonul cu furculita. Amestecam

9 voturi    4 comentarii
30 min
Sosuri
Salata de vara (rosii cu iaurt)

Salata de vara (rosii cu iaurt)

Iaurtul, mustarul, uleiul, Knorrul, pareunjelul tocat marunt si sarea se amesteca intr-un castron.

6 voturi    6 comentarii
10 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 23 iunie 2010

    La aceasta salata se poate adauga crutoane sau bucatele de pita-lipie taiata subtire si prajite in ulei adinc citeva minute dupa care se scoate pe hirtie absorbanta. Dupa ce sau racit se pot adauga la salata si dau un gust aparte. O alta varianta a salatii de a schimba brinza cu o conserva de ton in apa.Dupa ce scurgeti apa din conserva sfaramti tonul cu furculita si adaugati la salata. Iese minunat.

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 22 iunie 2010

    Foarte bunĂ£!!!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 iunie 2010

    Sanatate curata...

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 22 iunie 2010

      Foarte buna! Si eu pregatesc salata in mod asemanator.

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 22 iunie 2010

      Plina de vitamine. *****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

7 voturi

Ingrediente

  • frunze de salata
  • 3-4 rosii taiate felii subtiri
  • 3-4 castraveti taiati rondele
  • 1 ceapa mare taiata solzi subtiri-preferabil una rosie
  • brinza telemea 28% grasime
  • 3-4 linguri ulei de masline

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

10 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri

kok miori (Chef de cuisine)

La aceasta salata se poate adauga crutoane sau bucatele de pita-lipie taiata subtire si prajite in ulei adinc citeva minute dupa care se scoate pe hirtie absorbanta. Dupa ce sau racit se pot adauga la salata si dau un gust aparte. O alta varianta a salatii de a schimba brinza cu o conserva de ton in apa.Dupa ce scurgeti apa din conserva sfaramti tonul cu furculita si adaugati la salata. Iese minunat.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate reci

Salata Tabouleh cu conopida Salata Tabouleh cu conopida

Desfacem conopida buchetele si o dam prin robotul cu lama in forma de S sa il maruntim putin, cam 2-3 secunde. Sa nu il maruntiti prea

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Guacamole-pasta de avocado Guacamole-pasta de avocado

Avocado trebuie sa fie moale ca sa-l putem desface. Il curatam de coaja si il punem pe ofarfurie mare care sa poata incapea totul. Taiem

1 vot    0 comentarii
20 min
Aperitive
Salata verde cu ridichi