Se spala bine frunzele de salata si se usuca dupa care se taie in fisii subtiri.
Celelalte ingridente vin si ele taiate si se pune totul intr-un bol si se amesteca usor,se adauga uleiul de masline si masline negre si laurma se adauga 200 gr de brinza taiate cuburi si se amesteca totul impreuna.Este bine de mentinut 10 minute la frigider ca gusturile sa se impreuneze si dupa aceea se poate servi cu bagheta alba.Cui ii place poate adauga putin patrunjel proaspat si putin marar proaspat tocat.Este minunata pentru zilele calde de vara.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii