Mod de preparare
Intr-un bol potrivit de marime se stoarce foarte putina lamaie, apoi se taie toate fructele. Bananele si caisele se pun intr-un vas,iar zmeura si visinele se pun in alt vas(visinile pot fi puse cu sambure sau fara sambure). Peste ele se stoarce putina lamaie. Se ia bolul din frigider si se pun 4 cuburi de gheata. Se decojesc si inghetatele de cornet si se taie felii. Apoi se toarna toata umplutura in castronul scos de la frigider si se pune inghetata. Daca cornetul a ramas intreg puteti pune salata in el.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii