Varza se spala; se taie in sferturi si se indeparteaza cotorul.
Se taie marunt sau patratele mai mari sau se rade pe razatoarea mare.
Se stropeste varza cu otetul si se presara cu sare.
Morcovii se curata de coaja, se spala si se rad pe razatoarea mare.
Se adauga verzei impreuna cu maioneza, ceapa,piperul si boabele de mustar.
Se amesteca bine si se decoreaza dupa gust.
Se poate servi imediat, dar este mai buna daca se lasa sa stea la rece 1-2 ore, amestecand-o din cand in cand, sa se patrunda mai bine de arome.
Pofta buna!
Numele de “coleslaw” sau” cole slaw “ vine din limba olandeza -“koolsla” si inseamna “ salata de varza”, fiind introdusa in America de emigrantii olandezi.
Exista multe variante ale acestei salate in care se adauga si alte ingrediente ca: varza rosie,ardei grasi,ceapa,telina,branza rasa,ananas sau mere.
Vinegreta pentru salata se poate prepara cu ulei si otet , mustar , maioneza sau chiar ketchup.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii