Se spala bine varza si morcovul, varza se toaca si morcovul se da prin razatoare. Separat se fierb ouale si apoi ii tai fidelute. Se amesteca varza cu morcovul si smantana, mararul tocat marunt si feliile de oua.Salata se amesteca, se potriveste de sare si zeama de lamaie dupa gust. Salata rosie o speli si asezi frunzele pe platou, adaugi salata de varza si decorezi cu feliile de oua, rosii si mararul tocat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii