Varza se spala, se lasa la scurs, apoi se taie fideluta ori se razuieste pe razatoare, se pune intrun castron. Morcovul curatat, spalat, se razuieste pe razatoarea cu gauri mici, sau pe alta razatoare, se adauga peste varza, se potriveste salata de sare si otet, adaugam cimbrul, uleiul si se amesteca totul f. bine. Se serveste langa tocanite sau fripturi.
Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanacReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii