Varza se taie in felii subtiri, se pudreaza cu sare, se stropeste cu otet si se pune in cuptorul fierbinte, doar cu focul mic, ca sa se inmoaie putin, apoi se scoate, se scurge de zeama, se aseaza in saltiera, amestecata cu ceapa tocata marunt, cu ulei, otet si sare.
Se amesteca salta de varza rosie cu o lingura de maioneza.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii