1. Varza se taie fideluta. Merele se curata, li se scot cotoarele si se taie baghete foarte subtiri. Hreanul se curata si se rade.
2. Intr-un vas se pune varza, se presara cu putina sare si se freaca pentru a se inmuia, apoi se adauga merele si hreanul si se amesteca usor de jos in sus.
3. Salata de varza se stropeste cu otet si zeama de lamaie, se condimenteaza dupa gust cu sare si piper, apoi se stropeste si cu jumatate din cantitatea de ulei.
4. Se aseaza pe frunze de salata, se orneaza cu feliute de mere si de lamaie, se tine circa 20 de minute la frigider si, inaintea servirii, se stropeste si cu restul de ulei.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii