Toate legumele trebuie coapte ,si curatate de coaja.Vinata si ardei le lasam putin sa se scurga apa.Vinata si ardei si ardeiul iute le tocam bine dupa care adaugam rosiile cojite si curatate,le tocam bine impreuna adaugam ulei, sare, piper(doar daca va place mai iute) usturoiul zdrobit si patrunjelul tocat marunt.Cui ii place mai adauga ulei caci salata iese deasa.Este foarte picanta si este o varianta noua la salata de vinete.Merge bine cu bagheta proaspata si citeva masline negre.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii