autor:

kok miori

» » Salate

Salata de vinata picanta

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 06 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 06 septembrie 2009

Ingrediente
2vinete mari coapte, 1 ardei iute copt, 2-3 ardei rosii si galbeni copti, 4-5 rosii coapte, 4-5 fire de ceapa verde, 2 catei de usturoi zdrobiti, patrunjel verde tocat marunt, ulei, sare,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

15 voturi

Mod de preparare

Toate legumele trebuie coapte ,si curatate de coaja.Vinata si ardei le lasam putin sa se scurga apa.Vinata si ardei si ardeiul iute le tocam bine dupa care adaugam rosiile cojite si curatate,le tocam bine impreuna adaugam ulei, sare, piper(doar daca va place mai iute) usturoiul zdrobit si patrunjelul tocat marunt.Cui ii place mai adauga ulei caci salata iese deasa.Este foarte picanta si este o varianta noua la salata de vinete.Merge bine cu bagheta proaspata si citeva masline negre.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de vinata picanta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Salata de masline

Salata de masline

Inmoi painea in apa calduta si o presezi bine ca sa se scurga zeama. Cureti maslinele de samburi

2 voturi    1 comentariu
30 min
Salate de legume
Salata greceasca

Salata greceasca

Mod de preparare Se spala salata creata, frunza cu frunza. Se taie partile mai tari. Se usuca cu

1 vot    0 comentarii
10 min
Salate de legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 21 martie 2010

    Minunata reteta! Imi plac vinetele foarte mult si voi incerca aceasta reteta cat mai curand!

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 21 martie 2010

    Delicioasa ! Merita testata reteta.....

  • costy1969

    costy1969 (Chef de cuisine) , 26 septembrie 2009

    asa o fac si eu numai ca adaug si doua oua fierte,date prin razatoarea mare,pentru a evita maioneza.felicitari

    • kok miori

      kok miori (Chef de cuisine) , 25 septembrie 2009

      In afara faptului ca totul este fript restul pregatirii este ca la o salata obisnuita dar in loc sa pui in farfurie linga vinata rosii si ardei le amesteci impreuna iar la zacusca mai trebuie sa o fierbi.

    • lumi

      lumi (Chef de cuisine) , 13 septembrie 2009

      Cred ca e gustoasa!

    • Fara foto

      gheorghiu livia , 12 septembrie 2009

      Aceasta reteta seamana mai degraba cu o zacusca.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 08 septembrie 2009

      Interesanta reteta

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

15 voturi

Ingrediente

  • 2vinete mari coapte
  • 1 ardei iute copt
  • 2-3 ardei rosii si galbeni copti
  • 4-5 rosii coapte
  • 4-5 fire de ceapa verde
  • 2 catei de usturoi zdrobiti
  • patrunjel verde tocat marunt
  • ulei
  • sare,

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

9 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri

mihaela cecilia (Chef de cuisine)

Minunata reteta! Imi plac vinetele foarte mult si voi incerca aceasta reteta cat mai curand!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Salata usoara de rosioare cu ciuperci Salata usoara de rosioare cu ciuperci

Ciupercile vin taiate felii si calite in putin ulei si le lasam sa se raceasca putin. Rosioarele le taiem felii si ceapa de asemeni;

1 vot    0 comentarii
50 min
Aperitive
Dovlecei cu parmezan Dovlecei cu parmezan

Se taie rondele dovlecelul, se sareaza si se lasa la scurs 15 minute, apoi se scot rondelele pe un servetel absorbant. Se asaza rondelele

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive
Salata de patrunjel verde cu iaurt-Bagdunesieh