Se coc vinetele pe o tava, se curata si se piseaza cu furculita apoi se pun intr-un bol. Se fierbe un ou dupa care galbenusul oului fiert si al celui crud se amesteca cu o lingurita de mustar pt a face maioneza( in aceiasi directie). Apoi se taie ceapa marunt, si apoi se amesteca vinetele pisate cu maioneza si ceapa.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii