Salata de vinete

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2-3 vinete,
  • 1 ceapa,
  • 1 pahar ulei,
  • sare.

Mod de preparare

Vinetele subtiri tinere se coc pe flacara de la aragaz. Se curata, se toaca inainte de a se raci. Cind vinetele sunt bine tocate, se adauga uleiul, treptat si se bat bine, apoi se adauga ceapa tocata marunt si sarea. Se asaza in saltiera si se garniseste cu felii de rosii si ardei grasi.

Vinetele se curata si se toaca imediat ce s-au copt, astfel se ingresc.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor