Autor:
mathma (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 01 iulie 2009
Ingrediente
2-3 vinete,, 1 ceapa,, 1 pahar ulei,, sare.
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Vinetele subtiri tinere se coc pe flacara de la aragaz. Se curata, se toaca inainte de a se raci. Cind vinetele sunt bine tocate, se adauga uleiul, treptat si se bat bine, apoi se adauga ceapa tocata marunt si sarea. Se asaza in saltiera si se garniseste cu felii de rosii si ardei grasi.
Vinetele se curata si se toaca imediat ce s-au copt, astfel se ingresc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de vinete" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate reci
Vinetele se pun intr-o tava cu hartie de copt si se da la foc mediu pentru a se coace.
Se intorc
0 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Se coace vanata pe plita, se curata cand se raceste un pic apoi se pune pe un fund inclinat pentru
1 vot
1 comentariu
3h 10 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate