se spala vinetele si se baga la cuptor.intre timp se ia galbenusul de ou,uleiul si mustarul si se prepara maioneza cand este gata se baga la figider.dupa aproximativ 40 de min se scot vinetele de la cuptor.Se curata si se asaza pe un capac 5 minute sa se scurga,la urma se toaca cu o lingura de lemn pana devine o pasta apoi se bate cu mixerul si se adauga cate putin uleiul si maioneza.se toaca ceapa marunt punem sarea si piperul amesctecam din nou si bagam la frigider!pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii