Se pune 1 lingura de mustar, galbenusurile de ou intr-un bol si se amesteca. Dupa ce mustarul si galbenusurile s-au unit, puneti putin ulei si amestecati in aceslasi sens. ATENTIE!: Aveti grija sa nu se "sparga"! Dupa ce s-au unit ingredientele mai puneti putin ulei si tot asa pana ajungeti la cantitatea dorita. Apoi puneti putina sare si piper si amestecati. Puneti vinetele in robot impreuna cu maioneza si cu ceapa (sau usturoiul) si mai puneti din cand in cand putina sare. Se pune pe paine si se degusta. Pofta buna!
ATENTIE: Daca tineti post nu mai faceti maioneza!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii