Se pune 1 lingura de mustar, galbenusurile de ou intr-un bol si se amesteca. Dupa ce mustarul si galbenusurile s-au unit, puneti putin ulei si amestecati in aceslasi sens. ATENTIE!: Aveti grija sa nu se "sparga"! Dupa ce s-au unit ingredientele mai puneti putin ulei si tot asa pana ajungeti la cantitatea dorita. Apoi puneti putina sare si piper si amestecati. Puneti vinetele in robot impreuna cu maioneza si cu ceapa (sau usturoiul) si mai puneti din cand in cand putina sare. Se pune pe paine si se degusta. Pofta buna!
ATENTIE: Daca tineti post nu mai faceti maioneza!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii