Se pune 1 lingura de mustar, galbenusurile de ou intr-un bol si se amesteca. Dupa ce mustarul si galbenusurile s-au unit, puneti putin ulei si amestecati in aceslasi sens. ATENTIE!: Aveti grija sa nu se "sparga"! Dupa ce s-au unit ingredientele mai puneti putin ulei si tot asa pana ajungeti la cantitatea dorita. Apoi puneti putina sare si piper si amestecati. Puneti vinetele in robot impreuna cu maioneza si cu ceapa (sau usturoiul) si mai puneti din cand in cand putina sare. Se pune pe paine si se degusta. Pofta buna!
ATENTIE: Daca tineti post nu mai faceti maioneza!
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii