Vinetele le-am scos de seara din congelator si le-am lasat la dezghetat intr-o strecuratoare.
Cand s-au scurs bine, le-am pus intr-un castron si cu mixerul vertical le-am mixat adaugand 100 ml ulei, putin cate putin.
Restul de ulei l-am pus intr-o craticioara si cand s-a incins am adaugat ceapa tocata marunt. Prin calire, ceapa nu mai are miros asa puternic si devine mai dulce. Am lasat-o 2-3 minute cat sa se inmoaie, fara a se praji si asa fierbinte am adaugat-o peste vinete si am mixat in continuare pana s-a amestecat bine cu vinetele.
La sfarsit am adaugat sare dupa gust. Este o salata delicioasa.
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii