Se coc vinetele,se scurg,se toaca si se freaca cu sare si ulei.
Se fierbe dovlecelul ,se taie coaja,se scot semintele si se paseaza.Se amesteca cu vinetele.
Se toaca ceapa marunt,se adauga la vinete.
Rosiile se toaca marunt si se storc bine inainte de a se adauga la salata.
Castravetii se curata de coaja si de seminte daca sint mari,se toaca cubulete mici,se storc bine si se adauga .
Ardeii se taie feliute inguste si se toaca marunt,se adauga la salata impreuna cu patrunjelul.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii