Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
1 kg. vinete coapte, 500 gr. dovleac turcesc, o ceapa, ulei, sare
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
Mod de preparare
Se scoate miezul de dovleac, se taie cubulete si si se pune la fiert in apa cu sare. Dupa 10-15 minute se scoate, se scurge bine si se paseaza pina se obtine o pasta omogena.
Pasta obtinuta se amesteca cu vinetele care au fost tocate in prealabil, se adauga o ceapa tocata marunt sau rasa, ulei, sare, dupa gust.
Se asaza pe un platou si se orneaza cu felii de gogosari murati
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de vinete cu dovleac turcesc" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate reci
Feliile de bacon se pun pe grill, sa se faca un pic crocante, dupa care o felie se taie in 2-3 bucati
31 voturi
7 comentarii
25 min
- punem la fiert orezul în apă cu sare și puțin ulei; după ce a fiert, îl răcim
1 vot
2 comentarii
45 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate