Se procedeaza ca la o salata normala de vinete...se coc cateva vinete(in fct de cantitatea dorita),se curata de coaja,se lasa la scurs eventual frecandu-le cu putina sare inainte de pauza de scurs,apoi se toaca cu tocatorul de vinete adaugand treptat si ceapa taiata cubulete marunte in timpul tocarii. Aici intervine partea cu rosii: se poate face un \'sos\' de rosii decojite si taiate marunt calite in puytin ulei incins, dupa ce se calesc astfel se adauga vinetele si ceapa tocate mai devreme si se omogenizeaza putin pe foc.Compozitia obtinuta se aseaza pe un platou, ornand-o cu ardei gras taiat felii lungi si subtiri, rosii, patrunjel. Ardeiul gras taiat marunt se poate adauga si in compozitie, dandu-i o senzatie mai spre crocant.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii