Pieptul de pui se curata si se pune la fiert, se incearca din cand in cand, atunci cand este gata se scoate si se lasa la racit. Legumele se spala se curata si se taie, se incepe cu ceapa care se taie julien, ardeii patratele, castrateti si ridichiile rondele, leurda se taie bucati de 1-2 cm, se toaca ceapa verde si varza care se dauga peste celelalte legume, la sfarsit se adauga si rosiile cherry. Pieptul de pui se taie cubuletele si se amesteca cu legumele, pentru a imbunatatii gustul salatei se adauga 20-30 de gr de miez de floare soarelui.
Se face dressingul: ulei de masline, otet balsamic, sare, se toarna peste salata cu 30 minute inainte de servire.
Pentru un design interesant se pun frunze de salata verde si leurda pe farfurie, se pune o forma rotunda(dreptunghiulara) in mijloc si se umple cu salata pregatita, pentru a avea o forma frumoasa si pentru a incanta ochiul
Pentru design se pune miez de nuca pisat, pe marginea farfuriei.
www.reteteleluisupernico.blogspot.com
Va doresc, Pofta Buna tuturor vizitatorilor si nu in ultimul rand, aceasta salata este si pentru buna mea prietena de la Suceava, Diana Balan.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii