Se curata capul(se scoate creierul) si picioarele de vitel, se oparesc, se spala cu apa rece si se pun la fiert impreuna cu o ceapa, un morcov, o jumatate de telina si sare.
Dupa ce au dat in fiert, se curata bine spuma ridicata, dupa care se lasa sa fiarba pana cand carnea se desprinde de pe oase. Se ia vasul de pe foc, se scot capul si picioarele, se alege carnea de pe oasse si se aranjeaza pe platou. Se strecoara zeama in care au fiert acestea si daca nu este suficient de gelationoasa se mai lasa pe foc ca sa scada si apoi se toarna peste carnew. Se lasa sa se raceasca si sa se inchege.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii