Se pune apa la fiert pentru oua. Cand apa clocoteste se pun ouale incet, se firb timp de 7 minute, apoi se scot si se tin 1/2 de minut in apa rece.
Se alege papdia proaspata si frageda si se spala.Se curata usturoiul si apoi se spala impreuna cu mararul. Se toaca toate verdeturile, iar ouale se taie felii subtiri.
Se face un sos din ulei, zeama de lamaie si sare, care se bat foarte bine cu o furculita, apoi se toarna peste verdeturile tocate. Se amesteca bine.Se orneaza cu felii de ou si masline.
Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii