Se pune apa la fiert pentru oua. Cand apa clocoteste se pun ouale incet, se firb timp de 7 minute, apoi se scot si se tin 1/2 de minut in apa rece.
Se alege papdia proaspata si frageda si se spala.Se curata usturoiul si apoi se spala impreuna cu mararul. Se toaca toate verdeturile, iar ouale se taie felii subtiri.
Se face un sos din ulei, zeama de lamaie si sare, care se bat foarte bine cu o furculita, apoi se toarna peste verdeturile tocate. Se amesteca bine.Se orneaza cu felii de ou si masline.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii