Salata din frunze de papadie

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg frunze de papdie, 4 oua, 4 linguri ulei
  • zeama de la o lamaie, 4 fire de usturoi verde, 1 legatura de marar, 1/4 lingurita sare, 5-6 masline

Mod de preparare

Se pune apa la fiert pentru oua. Cand apa clocoteste se pun ouale incet, se firb timp de 7 minute, apoi se scot si se tin 1/2 de minut in apa rece.

Se alege papdia proaspata si frageda si se spala.Se curata usturoiul si apoi se spala impreuna cu mararul. Se toaca toate verdeturile, iar ouale se taie felii subtiri.

Se face un sos din ulei, zeama de lamaie si sare, care se bat foarte bine cu o furculita, apoi se toarna peste verdeturile tocate. Se amesteca bine.Se orneaza cu felii de ou si masline.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise