Se mixeaza icrele,la inceput crude,apoi se toarna cate putin ulei,ca la maioneza, pana se leaga.Cand incep sa-si mareasca volumul,si sa capete consistenta se picura cate putin suc de lamaie,alternand cu picuratul uleiului,iar cand incep sa se intareasca bine(stau tepene),se picura apa minerala ,care are rolul de a le inmuia si de a le albi .Se procedeaza astfel pana ce se inghit toate ingredientele,la sfarsit incorporand si ceapa taiata cat mai marunt sau se presara deasupra.
Cateva sfaturi pentru a drege salata taiata(se taie la fel ca maioneza);
-se adauga putin suc de lamaie si se mixeaza la viteza maxima,pana se leaga
-sau se adauga putin sifon sau apa minerala,rece si la fel se mixeaza bine
-sau se lasa cateva minute sa se separe surplusul de ulei,se scurge intr-un paharel si apoi se mixeaza cu viteza maxima pana se leaga,adaugandu-se uleiul cate putin
-sau se mai adauga (daca mai avem) o lingurita de icre crude care se incorporeaza in salata
taiata,mixand cu viteza maxima
-sau se adauga un pic de miez de paine veche inmuiata in apa rece si stors bine
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii