autor:

Adelina Tataru

» » , Salate, Salate

Salata din piept de pui

Autor: Adelina Tataru (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 14 august 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adelina Tataru (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 14 august 2013

Ingrediente
1 piept de pui fiert, 200-300g cascaval, 1 salata, Pesmeti, Maioneza

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Toate ingredientele se taie patrate 2/2. Se amesteca inainte de a se servi, pentru ca pesmetii sa ramana crocanti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata din piept de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Salata  Beouf cu carne din piept de pui (a la Nico)

Salata Beouf cu carne din piept de pui (a la Nico)

Mai intai se pune pieptul de pui la fiert intr-o oala, iar separat intr-o alta, se pun la fiert

48 voturi    11 comentarii
2h
Salate cu carne
Rulouri din piept de pui, cu cartofi natur si salata de varza rosie caramelizata,

Rulouri din piept de pui, cu cartofi natur si salata de varza rosie caramelizata,

Reteta se prepara in 3 etape: 1. Pieptul de de pui= se taie aproape pe jumatate, fileul se sareaza

18 voturi    1 comentariu
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 piept de pui fiert
  • 200-300g cascaval
  • 1 salata
  • Pesmeti
  • Maioneza

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Gogosari umpluti cu varza Gogosari umpluti cu varza

Varza verde si cea rosie, le spalati, le scuturati bine de apa. O taiati fideluta. Morcovii ii decojiti, ii dati pe razatoarea mare. Amestecati

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Conserve si muraturi
Vinete calite - baza pentru diverse preparate Vinete calite - baza pentru diverse preparate

Spalam vinetele si le dam pe razatoare. Incingem ulei intr-o oala incapatoare, adaugam vinetele, potrivim gustul de sare si le calim,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Bucate la borcan
PIURE DE DOVLECEI CU CARTOFI