Pieptul de pui se fierbe.
Dupa ce l-am fiert si l-am racit, se toaca cubulete.
rosiile, ardeiul si ceapa se taie julien, branza se taie cubulete.
Se pun toate intr-un bol, se potriveste de sare, daca mai este nevoie si se stropesc cu un amestec de ulei de masline extra virgin, otet balsamic si zeama de lamaie.
Se amesteca usor si se adauga patrunjelul si busuiocul tocat si se mai amesteca un pic.
Acum, vara e delicioasa!
M-am inspirat cand am facut aceasta salata dintr-o reteta a Nicoletei Maria Sandulache, careia ii multumesc pentru idee. Binenteles ca am modificat-o cu ce am avut eu la indemana cand am facut salata.
Fiindca am avut piptul de ui fiert, am pregatit-o in 20 de minute.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii