Pieptul de pui se fierbe.
Dupa ce l-am fiert si l-am racit, se toaca cubulete.
rosiile, ardeiul si ceapa se taie julien, branza se taie cubulete.
Se pun toate intr-un bol, se potriveste de sare, daca mai este nevoie si se stropesc cu un amestec de ulei de masline extra virgin, otet balsamic si zeama de lamaie.
Se amesteca usor si se adauga patrunjelul si busuiocul tocat si se mai amesteca un pic.
Acum, vara e delicioasa!
M-am inspirat cand am facut aceasta salata dintr-o reteta a Nicoletei Maria Sandulache, careia ii multumesc pentru idee. Binenteles ca am modificat-o cu ce am avut eu la indemana cand am facut salata.
Fiindca am avut piptul de ui fiert, am pregatit-o in 20 de minute.
Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanacReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii