autor:

Fara foto

» » Salate

Salata egipteana

Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Egipt


    Reteta postata pe: 17 septembrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Egipt


Reteta postata pe: 17 septembrie 2005

Ingrediente
4 castraveti, 1/2 lingurita usturoi pisat sau taiat foarte fin, 1 ceasca iaurt, 1 lingurita marar verde tocat marunt, 3 ridichi taiate marunt.,

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

42 voturi

Mod de preparare

Curatati castravetii. Amestecati usturoiul, iaurtul si mararul, apoi adaugati castravetii taiati fin si ridichile. Amestecati bine. (Cel mai simplu ar fi ca ridichile si castravetii sa fie date pe razatoare.)
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata egipteana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Castraveti murati

Castraveti murati

Punem frunzele de telina,hreanul curatat,cimbrul si mararul pe fundul borcanului,apoi adaugam castravetii

3 voturi    1 comentariu
30 min
Salate de legume
Salata cu tofu

Salata cu tofu

Verdeturile le spalam bine . Salata romana o rupem cu mana , iar de la varza kalettes rupem frunzele

0 voturi    0 comentarii
30 min
Salate de legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 07 iunie 2010

    Merita incercata !

  • Fara foto

    cristina , 20 septembrie 2009

    Mi se pare mai mult o alternativa la salsa tzatziki, dar merita incercata! :)

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

42 voturi

Ingrediente

  • 4 castraveti
  • 1/2 lingurita usturoi pisat sau taiat foarte fin
  • 1 ceasca iaurt
  • 1 lingurita marar verde tocat marunt
  • 3 ridichi taiate marunt.

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Salata usoara de rosioare cu ciuperci Salata usoara de rosioare cu ciuperci

Ciupercile vin taiate felii si calite in putin ulei si le lasam sa se raceasca putin. Rosioarele le taiem felii si ceapa de asemeni;

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive
Dovlecei cu parmezan Dovlecei cu parmezan

Se taie rondele dovlecelul, se sareaza si se lasa la scurs 15 minute, apoi se scot rondelele pe un servetel absorbant. Se asaza rondelele

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive
Salata de castraveti proaspeti