Salata exotica

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 salata verde
  • 1 jumatate de fruct de mango bine copt
  • 150 grame branza tip feta
  • 2 linguri de ulei de floarea soarelui
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se detaseaza frunzele de salata verde si se spala bine una cate una pentru a indeparta orice impuritati. Dupa spalare, se scurg prin scuturare usoara, fara a se strivi, iar apoi se aseaza unele peste altele, in pachete de aproximativ 6-7 frunze (pentru a le manui mai usor). Frunzele astfel asezate, se ruleaza si apoi se taie fin, ca si taiteii. Se aseaza intr-un bol.

Separat, se sectioneaza un fruct de mango bine copt (atentie la modul in care il taiati, deoarece pulpa se desprinde foarte greu de sambure), se curata si se taie cubulete de marime medie, dupa care se aseaza peste salata verde taiata fideluta.

Branza tip feta se taie cuburi si se adauga ingredientelor mai sus mentionate. Totul se asezoneaza cu ulei (eu prefer sa nu pun de masline pentru a nu-i altera gustul), cu piper si, daca este nevoie, cu putine sare. Se serveste imediat si este delicioasa!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise